• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Ana veriden yıllara göre toplamları getirme

Turgaycandan

Microsoft Excel 2016-Türkçe-64 bit
Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Microsoft Excel 2016-Türkçe_64 bit
Hocam ana veride brifink sayfasına yıllara göre yukarıdan aylar seçip aşağıda da yılları seçtiğimizde yıllara göre yakalanan formülleri geleceği yerlere sarı renkli boyadım yardımcı olursanız sevinirim gerekli açıklamalar yerinde içerisinde yazdım

Brifing sayfasında B 28 hücresine ana verideki J hücresindeki silah adet sayılarının gelmesini istiyorum Brifing sayfasının en üstünde aylar ve yıllar var Bunlar seçili konumda zaten kutucukla bunları seçtiğim zaman yıllara göre kaç adet tabanca yakalandıysam onları getirmesini istiyorum Brifing sayfasında gelmesi gereken yerleri Ben sarı renge boyadım ve içerisine notları yazdım

Alıntı Cevapla

Şikayet Et! Düzenle

T

Hocam Lütfen yardımcı olacak arkadaşımız göndermiş olduğum çalışma sayfası üzerinde direk O sarı renkli boyamış olduğum hücreler içerisinde yaparsa çok memnun olurum Çok teşekkür ederim İyi çalışmalar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Hocam ana veride brifink sayfasına yıllara göre yukarıdan aylar seçip aşağıda da yılları seçtiğimizde yıllara göre yakalanan formülleri geleceği yerlere sarı renkli boyadım yardımcı olursanız sevinirim gerekli açıklamalar yerinde içerisinde yazdım

Hocam Lütfen yardımcı olacak arkadaşımız göndermiş olduğum çalışma sayfası üzerinde direk O sarı renkli boyamış olduğum hücreler içerisinde yaparsa çok memnun olurum Çok teşekkür ederim İyi çalışmalar
Korhan hocam atmış olduğum dosyaya bir yardımcı olabilir misiniz

Geri