Ferhat Pazarçevirdi
Özel Üye
- Excel Vers. ve Dili
- Excel 2003, 2007, 2010 (TR)
Size cevap yazan Evren bey'in şu an itibari ile 4000 küsur mesajı bulunmakta ve % 99'u problemlere çözüm niteliğindedir.
Bu demektir ki; esasında yapmak istememek veya size tavır almak gibi bir durum sözkonusu değil. (Evren beyi tenzi ederek, kendi adıma konuşuyorum)
Evet, birçok kişiye çözüm üretilmiştir. Ama; istedikleri, projelerini tamamlamada, çözemedikleri kritik noktalardır. Bu noktalarda destek alırlar. Ama sonrasında, projelerinin üzerine kendileri devam ederler. Biz son noktayı koyan olamayız.
Burayı bir proje üretim merkezi gibi düşünmeyiniz.
Bu demektir ki; esasında yapmak istememek veya size tavır almak gibi bir durum sözkonusu değil. (Evren beyi tenzi ederek, kendi adıma konuşuyorum)
Evet, birçok kişiye çözüm üretilmiştir. Ama; istedikleri, projelerini tamamlamada, çözemedikleri kritik noktalardır. Bu noktalarda destek alırlar. Ama sonrasında, projelerinin üzerine kendileri devam ederler. Biz son noktayı koyan olamayız.
Burayı bir proje üretim merkezi gibi düşünmeyiniz.
Ama bu söze ne diyebilirim ki .... Tabi ki, bir noktaya kadar getirip gerisini sizin halletmeniz gerekir.herkesin söylediği benden bu kadar gerisini kendin yap
Ben de, hiçbir derdim yokken saat 11:00'den beri cevap yazmaya çalışyorum. Eğer birşey dert olduysa, sabahlamak da gerekebilir.saat 15 den beri bilgisayar başındayım.şuanda saat 21.52
Eleştirilerinizi haksız bulmakla beraber, bu konudan bir azimle ayrıldığınızı görmek memnuniyet verici ... İşte budur ...ve yarın ilk işim gidip VB kitabı almak.