Düşeyara yada kodla yardım

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
30-10-2023
vardar07 bey bir sorum daha olacak.
bu dosyadan değiş adlarla birkaç tane daha oluştursam ve her birine de bu kodu yapıştırsam, hatasız çalışır değil mi? diğer dosyalar bu dosyayla karışmaz değil mi?
Bunu şu nedenle soruyorm. A sütunundaki STOK ADI aynı satırda ve aynı adla kayıtlı olacak, bu durum karışıklığa sebebiyet verir mi?

vardar07

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Office 2007 Enterprise
Türkçe
Yukardaki kodda kırmızılı yerlere ana sayfa adı neyse onunla değiştirince ve diğer sayfa adları sayısal olmaz ise en önemlisi dosya yapısı anı olursa olur .

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
30-10-2023
Ana sayfa adı aynı "STOK_TANIM" diğer sayfalar yine aynı "OCAK, ŞUBAT" gibi ay adları dosya yapısı aynı. yani farklı kaydet diyerek ALİ, AHMET, VELİ gibi değişik adla kaydediyorum. Sonra farklı kaydettiğim dosyaların ana sayfasından Stok adlarını tanımladığım dosyaya her ürünün karşısına MİKTAR ve TUTARI sütunlarıdaki rakamları formülle aldırıyorum. tek sayfada Ali, Veli, Ahmet'ten alınan aynı ürünleri aynı satırda topluyorum. Birde çıkış yaptığım Hasan dosyası var, onu da rapor dosyasında diğer sütuna yazdırıp birbirinden çıkarıyorum ve elimde kalan miktarı görüyorum.
Yani sormak istediğim. ana sayfa adı aynı olduğundan diğer dosya ile birbirine karışır mı? benim için en önemli olan bu. Kodda dosya adı yok bu nedenle ALİ dosyasındakini VELİ dosyasına çeker mi?

Başınızı çok ağrıttım kusura bakmayın.
Herşey için teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
2010 türkçe
30-10-2023
Merhaba Vardar07 Bey,
Eklemiş olduğum resimde de belirttiğim gibi yazarak aradığımı bulma imkanım var mı? Örnek: "Pir" yazdığımda pirle başlayanları süzebilir mi?
Örnek dosya da ektedir.
Şimdiden Teşekkürler...

Ekli dosyalar