etopla fonk. birden çok bağımsız değ. girme

Excel Vers. ve Dili
Excel 2010 TR
sayın muokumuş öncelikle ilginize teşekür ederim. sanırım ben düzgün şekilde anlatamadım.sayfa 1 de D hücresinde stok kodum var, E hücresinde ise stok miktarım.ve bu oldukça uzun bi liste şekilde ilerleyeck. sayfa 2 de A hücresinde ise stok listem var. ben sayfa1 deki D hücresinden aynı stok kodu olanların yanındaki E stok miktarını toplayıp sayfa 2 de B hücresine yazmasını istiyorum.yani aynı cins olanları sayfa 2 de listedeki karşığı olan hücrede toplu şekilde görmek istiyorum.bu konuda bana yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Ekteki formulu denermisiniz..

Kod:
=ETOPLA(Sayfa1!D:D;A1;Sayfa1!E:E)

Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
sayın vedat özer, sizinde vermiş olduğunuz formül oldu.alternatifiniz için çok teşekür ederim.hüsyinkis sizde teşekür ederim.

Son düzenleme:
Excel Vers. ve Dili
excel 2007 türkçe
merhaba iyi akşamlar.benim tekrar bi sorum olacak ALIŞ sayfası içinde fatura girişlerim (firma firma)var ve stoklu giriş yani bi fatura numarasından stok kalemi kadar satır var.ben her bir firma için yeni excel açıp ana listemden ünvan kriterine göre bütün satırı yeni listeye kopyalamak istiyorum ve aynı zamandada aynı ünvandaki fatura numarası aynı olanları ilgili yeni excele tek satır yazmasını istiyorum.ve her alış sayfası girişimde bunların otomatik işlenmesini istiyorum.bu mümkünmüdür.(kapalı excel dosyalarına veri işlenebilirmi?)