Evrak Takibi

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Merhaba.
Benim üzerinde çalıştığım dosyada excel dosyalarınızı C:\ kök dizininde ,Dosyalar diye bir klasör oluşturunuz.O klasörden hazırladığım dosyadan ,excel dosyalarını hücreye tıklayarak açabileceksiniz.
Tabi ki önce kayıt yaparken dosya ismini yazmanız ve C:\Dosyalar klasöründe o dosyanın bulunması gerekiyor.
Az kaldı. Bitirince buraya ekleyeceğim.

Excel Vers. ve Dili
2010 - TR!
Sn.edoksius bende alternatıf bır uygulama gelıstırdım bakın ok

ılk sayfaya gelen evrakları yazıp kayıt edebılırsınız.
ıkıncı sayfa serbest bır rapor sayfasıdır burda ıstedıgın verıye gore rapor alabılırsınız.
ucuncu sayfa gıden evrak kayıtları ıcın
dosduncu sayfa ıse gonderılmıs evraklar ıcın serbest rapordur ıstege baglı olarak nereye ne zaman ne kadar evrak gonderılmıs gorebılırsınız.
ıyı gunler.

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
Merhaba.
Dosyanız ekte.
Sayfa korumalı ve şifresi evren.
VBA şifresi EVREN
Sayfa korumasını kaldırırsanız tekrardan korumaya alacaksanız şifresini gene evren olarak koyun veya hiç şifre koymayın formların herhangi birisini çalıştırdığınız zaman şifre koyacak ve şifresini evren olarak koyacak.
eğer çalışma sayfasına başka bir şifre koyarsanız kodlar hata verip çalışmayacaktır.
Çalışma sayfalarındaki butonlara tıklayıp yeni veriler girebilirsiniz.
Eğer bir veriyi değiştirmek veya silmek istiyorsanız. Bulunduğu hücrenin üzerine gelip çift tıklayın.Ve açılan formdan değişikliği yapın veya silin.
Sayfa1'deki çalışma sayfasında bulunan en üstteki textbox'lar ile istediğiniz süzme işlemini yapabilirsiniz.
İyi çalışmalar.:cool:

Son düzenleme:

Mdemir63

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis2010 32Bit Türkçe
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
19-02-2026
Hocam merhaba

VBA şifresi evren değil galiba

Excel Vers. ve Dili
office 2003
cok ama cok guzel olmus tam istedigim gibi emeginize saglik cok tesekkur ederim. Bu sistemde c:/ kök dizininide dosyalar klasoru acmama gerek yok sanırım. Dosyayı inceledim tam istedigim gibi calısıyor gercekten cok tesekkurler :icelim:

Excel Vers. ve Dili
office 2003
evet sayın orion2'nin yardımlarının karsılıgını odeyemem, bu program sayesinde işlerim cok daha kolaylasacak. Calısmalarında basarılar dilerim...

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili

Ofis-2010-TR 32 Bit
cok ama cok guzel olmus tam istedigim gibi emeginize saglik cok tesekkur ederim. Bu sistemde c:/ kök dizininide dosyalar klasoru acmama gerek yok sanırım. Dosyayı inceledim tam istedigim gibi calısıyor gercekten cok tesekkurler :icelim:
Sayın edoksius ,
Rica ederim.
İyi çalışmalar.:cool:

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Burdakİ KlasÖr SeÇİmİnde KulladiĞiniz AÇilan Kutuyu Nerden Nasil Eklİyoz.vİsual Basİc Kismina Baktim Bulamadim Nerden Eklİyoz Onu

Excel Vers. ve Dili
2003 tr
Kİmse Yokmu

Burdakİ KlasÖr SeÇİmİnde KulladiĞiniz AÇilan Kutuyu Nerden Nasil Eklİyoz.vİsual Basİc Kismina Baktim Bulamadim Nerden Eklİyoz Onu