• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

excel de 20 bin üzerinde köprü yapmak

#18 nolu mesajımı revize ettim. Tekrar deneyiniz.

Hocam yakandan düşmeme az kaldı. Az daha sabır lütfen

Tarih yazdıgımız H , I , J ,K hucrelerine , yazı yazdıgımızda hata veriyor (bazen tarih yazılmaması (not girmem gerekiyor)

S ve T sutunlarındaki köprüye her zaman yok diyor

gördüm abicigimde altınüyelik için ay sonunu beklemek zorundayım ayrıntısı özel mesajında

#18 nolu mesajımı revize ettim. Tekrar deneyiniz.

Köprüler için D-E-F sütunlarına giriş yapmanız gerekiyor. 3 sütundaki bilgi diğer sayfadaki bilgilerle eşleşirse köprü "Var" şeklinde kurulur.

Örneğin;

"Hukuk" sayfasındaki E2:G2 aralığını kopyalayıp "Dosyalar" sayfasında D2 hücresine yapıştırın. Göreceğiniz gibi köprü "Var" şeklinde oluşacaktır.

Merhaba Korhan hocam ;

Yapmış olduğun exceli anca bügüne denemek zorunda kaldım..

Case 11
If Cells(veri.Row, 10) = Empty Then

düzelttim If Cells(veri.Row, 11) yapınca çalıştı.

Ayrı bir sorum olacak

1)-Köprü oluşturmak için D-E-F sutunlarını veri doğrulama ile açılır liste yaptım ancak bu sefer köprü oluşturunca hepsine yok yazdı. ?

2)-Excel kod bölümüne kodları yapıştırınca kaydet desem bile kaydetmiyor kapatıp açınca makro gidiyor .sadece makro içerebilen excel çalışma kitabı olarak farklı kaydedince formül duruyor ..doğru yapıyormuyum ? teşekkürler

Makro kullanılan dosyaları kaydederken dosya türünden görseldeki listedeki seçimi yapıp kaydedebilirsiniz.

Makro İçerebilen Excel Çalışma Kitabı (*.xlsm)

219482

Arkadaşlar

-Köprü oluşturmak için D-E-F sutunlarını veri doğrulama ile AÇILIR LİSTE çevirdim ancak bu sefer köprü oluşturunca hepsine yok yazdı.

Açılır liste ile köprü bağlantısını düzeltme imkanımız varmı ?

Örnek dosyanızı paylaşabilir misiniz?

Geri