• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Filtre Senkronizasyonu Hakkında Yardım Talebi

petsiye

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 2019 TR 32 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
10-05-2029
Herkese Merhaba,

Bu çok değerli site yardımıyla elimde aşağıdaki gibi bir kod bulunmakta. Bu kod yardımıyla, YATIRIM DEĞERLENDİRME sekmesinin herhangi bir sütununda filtre yaptığımda, FİLTRE Sekmesinde C Sütununu, YATIRIM DEĞERLENDİRME Sekmesi ile senkronize ederek işimi gayet güzel görüyor.

Fakat ben asıl şunu istiyorum ; YATIRIM DEĞERLENDİRME Sekmesinin Herhangi bir veya birkaç sütununda filtre yaptığımda, FİLTRE adlı sekmede de aynı sütunlar, YATIRIM DEĞERLENDİRME Sekmesindeki gibi filtrelensin istiyorum. Örneğin YATIRIM DEĞERLENDİRME Sekmesinde G - AB - DE - EF sütunlarıda filtre yaptığımda, Aynı filtreler, FİLTRE Sekmesinde de G - AB - DE - EF Sekmelerinde de filtrelensin istiyorum.

Not : YATIRIM DEĞERLENDİRME ve FİLTRE adlı sekmeler tamamen aynı verileri barındırmaktadır

Konu hakkında yardım edebilecek olan kişi veya kişilere şimdiden çok teşekkür ederim.

Saygılarımla

Sub FiltreUygula()
'
' FiltreUygula Makro
'
Dim Hcr As Range
Dim Bak() As String
Dim Sira As Long

Application.EnableEvents = False
Set Hcr = Sheets("YATIRIM DEĞERLENDİRME").Range("A2:A" & Rows.Count).SpecialCells(xlCellTypeVisible).SpecialCells(xlCellTypeConstants, 23) '.Select
ReDim Bak(Hcr.Cells.Count - 1)
For Each Hcr In Sheets("YATIRIM DEĞERLENDİRME").Range("C3:C" & Rows.Count).SpecialCells(xlCellTypeVisible).SpecialCells(xlCellTypeConstants, 23)
Bak(Sira) = Hcr.Value
Sira = Sira + 1
Next

Sheets("FILTRE").Range("A3:HIN" & Rows.Count).AutoFilter Field:=3, Criteria1:=Bak, Operator:=xlFilterValues
Application.EnableEvents = True
'
End Sub