• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

..::.. Harcama ( Kredi Kartı, Tek Çekim, Nakit, Peşin, Taksit) Takip, Nakit Akışı ..::..

Ömer Bey
Belkide çök şey istiyoruz ama eğer mümkünse yaptığınız programın yanında ay ay ödeme tutarı ve kalan tutar diye bir menü yapmak mumkünmü. Her şey için çök teşekkür ederim bizim için uğraştınız elinize sağlık.

Tarih sütununun soluna son taksit/ödeme tarihini veya bu tarihin geçip geçmediğini yazdırabilirim sanırım.

Biraz daha bekleyip, başka hata/eleştiri/öneri olup olmadığını göreyim en iyisi.

İyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Yıllık Toplam Harcama Tutarda olsa iyi olur. Neyin ne kadar Harcandığı belli olur.

Son düzenleme:
Altin üye olmayanlar icin de paylasabilirmisiniz,
Teşekkürler. ..i

İyi Akşamlar Ömer Bey
Harcama takıp programını açıyorum hiç bir işlem yapmasam da kapatırken kaydetmek istiyormusunuz yazısı çıkıyor. Sebebi nedir acaba. Teşekkürler.

İyi Akşamlar Ömer Bey
Harcama takıp programını açıyorum hiç bir işlem yapmasam da kapatırken kaydetmek istiyormusunuz yazısı çıkıyor. Sebebi nedir acaba. Teşekkürler.

Sayfada BUGÜN() gibi her açıldığında değeri değişen formül olduğundan bu normal bir durum.

105. Satıra kadar işlem yapılıyor. Ondan sonraki satırlar şeçılmıyor. Nasıl yapabiliriz.

105. Satıra kadar işlem yapılıyor. Ondan sonraki satırlar şeçılmıyor. Nasıl yapabiliriz.

Sorun sadece satır sayısı ise mesele yok, satır sınırı olayıyla elbette ilgileneceğim.
Şimdilik sorun/öneri bekliyorum biraz.

Nihayete erince son halini sayfaya tekrar yükleyeceğim.

Merhabalar.

Konu açalış mesajı ekindeki belge yenilenmiştir.

Umarım kullanışlı hale getirebilmişimdir.

Görüş ve önerilerin konu sayfasına yazılmasını rica ediyorum.

Ömer Bey Çök Güzel olmuş eline sağlık.Bir de Aylık ödenen ve kalan bölüm olarak yapılmaz mi Teşekkürler

İyi Günler Ömer Bey
Program çök güzel eline sağlık. Ben bir şey sormak istiyorum mümkünse. Programda tarih giriyorsun yan hücreye geçerken işlemi geç yapıyor. Sadece türünü yazinca diğer hücreye geçerken beklemiyor. Diğer işlemler de yan hüçreye geçerken bekliyor.Bunu sebebi ne olabilir. Teşekkürler.

İyi Günler Ömer Bey
Program çök güzel eline sağlık. Ben bir şey sormak istiyorum mümkünse. Programda tarih giriyorsun yan hücreye geçerken işlemi geç yapıyor. Sadece türünü yazinca diğer hücreye geçerken beklemiyor. Diğer işlemler de yan hüçreye geçerken bekliyor.Bunu sebebi ne olabilir. Teşekkürler.

Konu açılış mesajı ekindeki belgeyi yeniledim.

Hız sorununun artık yaşanmaması lazım.

Sayın omer.baran excel sayfanızdaki kodlardan ve formüllerden yararlanabilmek için sayfa şifresini ve vba şifresini bildirmeniz de bir sakınca yoksa bildirebilir misiniz?

Sayın omer.baran excel sayfanızdaki kodlardan ve formüllerden yararlanabilmek için sayfa şifresini ve vba şifresini bildirmeniz de bir sakınca yoksa bildirebilir misiniz?

Daha evvel konu sayfasına yazdığımı sanıyorum.
Belge ile ilgili sorun, öneri bekleme aşamasındayım.

Biraz daha bekleyip, varsa eksiklerini giderdikten sonra tabii ki şifresiz olarak sayfaya son halini tekrar yükleyeceğim.

Şimdilik bu şekilde kalmasında yarar görüyorum. Belge tamamen excelin yerleşik işlevleri ile çalışmaktadır.

Belgeyi inceleyip, test edip konu sayfasına hatalı işlem/eleştiri/öneri/görüş belirtirseniz sevinirim.

İyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Nakit ihtiyaci kısmındaki Tarih formatini 12:00:00 AM şekilde yazıyor.

Geri