Hisse senedi takip

kemalist

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2021 TÜRKÇE
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
24-01-2026
sayın Ömer;Excel Forum -Excel Soruları_Diğer Excel Soruları-Güncellenen Hareketli Ortalamalar-Sayfa :3 mesaj No:24 Buradaki dosyayı açamıyorum açmak istediğimde kulanıcı adımı ve şifremi foruma girermiş gibi tekrar soruyor.Tekrar girmek istediğimde aynı hatayı veriyor.Sizden ricam bu dosyayı Hisse senedi takip dosyasına koyarsanız sevinirim teşekkürler....

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

İşletim sisteminiz vista sanırım. Internet Explorer / Özelliklerden bu sorunu çözebilirsiniz. Daha önce kullandığım bilgisayarda bunu yaparak sorunu aşmıştım. Özelliklerden hangi ayarlara girdiğimi şuan hatırlamıyorum. Bu kısmı kurcalarsanız sorunu çözersiniz..

.

kemalist

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2021 TÜRKÇE
24-01-2026
Merhaba,

İşletim sisteminiz vista sanırım. Internet Explorer / Özelliklerden bu sorunu çözebilirsiniz. Daha önce kullandığım bilgisayarda bunu yaparak sorunu aşmıştım. Özelliklerden hangi ayarlara girdiğimi şuan hatırlamıyorum. Bu kısmı kurcalarsanız sorunu çözersiniz..

.
sayın ömer işletim sistemim xp profosional işaret ettiğm dosyadan başkalarını açıyorum ama ne hikmetse Güncellenen Hareketli Ortalamalar Sayfa:3 mesaj No:24 Buradaki dosyayı açamıyorum açmak istediğimde kulanıcı adımı ve şifremi foruma girermiş gibi tekrar soruyor.Tekrar girmek istediğimde aynı hatayı veriyor.Sizden ricam bu dosyayı Hisse senedi takip dosyasına koyarsanız sevinirim çünkü orada dosyaları açabiliyorum teşekkürler....

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
sayın ömer işletim sistemim xp profosional işaret ettiğm dosyadan başkalarını açıyorum ama ne hikmetse Güncellenen Hareketli Ortalamalar Sayfa:3 mesaj No:24 Buradaki dosyayı açamıyorum açmak istediğimde kulanıcı adımı ve şifremi foruma girermiş gibi tekrar soruyor.Tekrar girmek istediğimde aynı hatayı veriyor.Sizden ricam bu dosyayı Hisse senedi takip dosyasına koyarsanız sevinirim çünkü orada dosyaları açabiliyorum teşekkürler....
İstediğiniz dosya ektedir..

Linki

http://www.excel.web.tr/f50/guncellenen-hareketli-ortalamalar-t53307/sayfa3.html

.

Ekli dosyalar

kemalist

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel 2021 TÜRKÇE
24-01-2026
Teşekkürler sağolasın

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
Sayın Ömer iyi akşamlar,
Ekte sizin daha önce çözümlediğiniz sayfa (Ömer)yanında ise benim uyarlamak istediğim sayfa (POLARIS)var.Formüllerinizi inceledim.Verdiğiniz linkte Yurttaş bey'in çalışmalarına da baktım.
Sizin için çok basit olan mantık benim için oldukça zor.İnatlaştım ancak bunca zamandır maalesef patinaj yaptım.Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
Arkadaşlar merhaba,
Hala uğraşıyorum ama nafile.
Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Merhaba,

Sizin sayfa düzeninizin aynısını yatay değilde dikey olarak hazırlamıştım. Bu düzenini neden benim yaptığım gibi değiştirmiyorsunuz. Bu şekilde yaparsanız hem daha düzenli hemde tek formülle diğer satırlara formülü çoğaltmanız daha kolaylaşacaktır..

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
Sayın Ömer merhaba,
Maalesef çok karışık bir dosya kurgulamam var.Sizin yaptığınız gibi çok güzel.Hem görsel olarak hemde işlevsel olarak.Ancak benim formatıma uygulayamadım.Bu sayfaya bağlı 8 kitap ve 26 sayfa var.1 yılı aşkın süredir güncellenen bilgiler var.Bu sayfaya bağlı sorgulamalarım ,grafiklerim var.Onların çoğunun formüllerini tek tek değiştirmem gerekiyor.Bütün kurgulama yatay olduğu için bunuda yatay yapmak zorundayım.İnanın çok uğraştım.Zaten kaç gündür arıyorum,Sizinkinden başka buna benzer bir çalışma bulamadım.
İlgilerinize teşekkür ederim.

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
Ömer hocam günaydın,
Öncelikle teşekkürler.Eklediğiniz dosyaya yeni bakabildim.
bazı yerler tam çalışmıyor.dosyada işaretledim.
İyi çalışmalar dilerim.

Ekli dosyalar

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
Arkadaşlar iyi günler,
Çalışma tamamlanmadığı için güncelledim.
İyi çalışmalar...

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Sayın POLARIS,

AL ve SAT şartlarının hangi durumlarda gerçekleşmesi gerektiğini detaylı olarak teker teker örnek vererek ve nedenleriyle birlikte açıklarmısınız..

20 --- AL ( şu şartları sağladığı için AL oldu.. )
30 --- SAT ( şu şartları sağladığı için SAT oldu ) gibi...

.

Ömer

Moderatör
Yönetici
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr
Ofis 2016 Tr
Sayın POLARIS,

Örnek üzerindeki birkaç veri üzerinde değil tüm şartları konuyu hiç bilmediğimi düşünerek detaya girerek yazarsanız sürekli formülü değiştirmek zorunda kalmayız.

Çünkü daha öncede konuyla ilgili açıklama yapmamıştınız eski bir örnek üzerinden giderek formülü sizin dosyanıza uyarlamaya çalışmıştım, yanlış sonuçlar ürettiğine göre şartlarınız farklı. Bu yüzden tüm şartları detaylı açıklarsanız sevinirim..

Eski konuyu sizde biliyorsunuz..

http://www.excel.web.tr/showthread.php?t=54134&page=3

.

Excel Vers. ve Dili
Excel-2007 Türkçe
Hocam iyi akşamlar,
Miraç kandilimiz mübarak olsun..
Hocam önceki arkadaş ben değilim."canset "Hatta sizden o çalışmayı istemiştimde olmamıştı.
Neyse,umarım istediğiniz bilgiyi verebilmişimdir.Ekli dosyada geniş açıklama sayfasında.Katedeceğim çok yol var biliyorum.Ama sizlerin sayesinde aşacağıma da inanıyorum.
Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

Ekli dosyalar