• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

• Forum yazılımı güncelenmiştir.

Beklenmedik durumlar görürseniz lütfen yönetime iletin.

İdris Serdar'ın sağlık durumu iyi değil

Çok geçmiş olsun İdris Bey. İnşallah bir an önce sağlığınıza kavuşup sevdiklerinizi sevindirirsiniz.

Tekrar geçmiş olsun İdris bey, tez zamanda aramızda görmek , bir masa etrafında toplanmak nasip olsun.

Merhaba Serdar Bey

Bir an önce sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle. Aramıza hoşgeldiniz.

Sayın İdris Serdar merhaba,

Tekrar geçmiş olsun, güzel sağlık haberlerinizi almak beni son derece mutlu etti, çok da sevindim.

Bundan sonra da her şey gönlünüzce olur inşallah.

Saygılarımla.

İdris Bey, çok geçmiş olsun. Sağlık en büyük sermayedir.

Geçmiş olsun Rabbim Şafi ismine hürmeten şifalar versin inşaallah...

Merhaba İdris Bey,

İyi olmanıza çok sevindim. Çok geçmiş olsun.

Sevgi ve saygılarımla.

İdris Bey ile bir gelişme var mı ?
öncellikle ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Biz onu Yurrtaş ismi ile o kadar çok dosyasını kullandık ki excel de bir şeyler yapabiliyor isek hala da dosyalarını kullanarak yapıyoruz. Az önce değişken grafik den bir örneğine bakıyordum. Bu ülke için evet memuriyeti, memuriyetinde verdiği hizmetler var ama ben bunlara tanık olmadım. Excel deki bizi aydınlatmasına tanık oldum. Hatta herke hatırlar bir dosyası var dı herkes de vardı formüllerle ilgili idi sanırım herkesin baş ucu kitapçığı idi o zamanlar da 10bin kişi indirmişti.
Lütfen bizlerle tekrardan birlikte olun İdris Bey size ihtiyacımız çok.

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin hayırlı uzun ömür versin üstadım

Güzel haber gelmesi hepimizi sevindirdi....

Sayın İdris Serdar Hocam,
Bizzat sizden haber almak gerçekten çok güzel, çok geçmiş olsun. Umarım kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz
Saygılarımla

Bir an önce sağlığınıza kavuşmanız dileğiyle. Tekrar çok geçmiş olsun.

Hoccamıza Allah acil şifalar versin inşallah

Rabbim şafi ismiyle şifa versin. Hiç bir hastalık bırakmasın

İdris Serdar bey, çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda sağlığınıza tekrar kavuşursunuz. Allah acil şifalar versin inşallah.

İdris Bey Üstadım Rabbimden sizlere ve şifa bekleyen tüm Ümmet-i Muhammed (sav)'e Şafi ismiyle şifa vermesini diliyorum.

Geri