DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Sn meslan alakanıza teşekkür ederim... Edirne, keşan, yapıkredi seçildiğinde lw de seçtiğim şekilde kalsa mümkün mü?Sn.hsayar istediğiniz özellikte dosya ektedir. Banka seçilince ilçeler, ilçe seçilince o ilçedeki bankalar listelenmektedir.
Sn. tahsinanarat, istediğiniz gibi oldu mu? Ekteki dosyayı inceleyiniz.Sn. meslan aynı mantıkla sitemize bir arkadaşımızın eklemiş olduğu, ekteki il ilçe mah_köy leri de sizin bankalar dosyasına uyarlamaya çalıştığımda Run Time Error 6 hatası veriyor (illeri eklediğim de)
Satır sayısı fazla oduğundan mı böyle bir hata veriyor, dosyayı ekte gönderiyorum, uyarlayıp hata nedenini de bildirebilirseniz çok sevineceğim, ilgin için şimdiden teşekkür ediyorum.
Sn. tahsinanarat dosyanız ektedir. Kolay gelsin.sayfa1 deki tüm sutunların sayfa2 ye aktarılması, yani seçilen köylerin
Sn. tahsin ararat ekteki dosyada hata vermiyor. Ayrıca tüm köyler ve ilçedeki köyler olarak seçenek konulmuş zaten. Başka bir problem varsa yardımcı olurum.Sn. meslan ilgi ve alakana çok teşekkür ederim, genellikle k ve daha sonraki harflerle başlayan iller seçildiğinde mesaj 22 de sözünü ettiğim hatayı veriyor,
Ayrıca il seçilidiğinde eğer ilçe belirtmemişse o ile ait bütün köylerin listelenmesi, ilçe seçildiğinde de o ilçenin köylerinin gelmesi daha kullanışlı olacağı düşüncesindeyim, sizleri de daha fazla yormak istemem, tekrar teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum. Sağolun.
Teşekkür ederim. Sayfa 1 e aktarırken, sayfa1 deki önceki verileri silip, yeni aktar dediklerimi aktarsın sadece. yani bir önceki aktarılanlarıın altına aktarmasın önceki aktarılanları sayfa 1 den silsin yeni aktardıklarım olsun sadece sayfa1 de.Sn.scarpell dosyanızı ekliyorum. bu mu bilemiyorum. inceleyiniz. düzenlenmesi gereken bir şey varsa yardımcı olmaya çalışırım.