İsme göre sayfa yap ve köprü kur

Excel Vers. ve Dili
Microsoft Office 2003
Excel 2003
Umarım istediğiniz gibi değişiklik yapmışımdır.

Saygılar

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Ayrıca sorunuzdan anladığım kadarıyla dosyanızı düzenledim incelermisiniz.

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Türkçe
Excel 2003 Türkçe
Abicim yaptığın çalışamdı. isime göre sayfa oluşturup cari hesaplara yaptığın yerde aynı isme köprü kurmasını istiyorum. gene tşk. yeni çalışmalrınız eklediğim dosya üzerinde yaparsanız sevinirim. şimdiden tşk.

Korhan Ayhan

Administrator
Yönetici
Admin
Excel Vers. ve Dili
Microsoft 365 Tr-En 64 Bit
Selamlar,

Gönderdiğim dosyada zaten bu işlemi yapıyor. Siz hangi kısmı yapamadınız anlayamadım. Benim gönderdiğim dosyadaki kodları kendi dosyanızdaki OLUŞTUR butonundaki kodlar ile değiştir.

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Türkçe
Excel 2003 Türkçe
sayın arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrar foruma döndüm. ama yapmış olduğum proğramla hiç uğraşmadım. tekrar bakabilirseniz sevinirim. sadece isim vermiyor. bir de köprü kurmuyor geri ayarları hepsi tamam.
http://rapidshare.com/files/47473694/Hesap.xls

Excel Vers. ve Dili
Windows Home 7 Premium
farklı seçenekte mesaj açmıştım ama cevap geldi indirdiğim dosya silinince bende talepte bulundum baktım yenisii yok bende yeniden konu açmaya karar verdim.

sorularım ekteki dosyada dile getirlmiştir.
Bir klasör açıp ekteki rar'ı açın. A_Test_konuları.xls 'in 2. sütünundaki "ABC konusu" gibi hücreleri silin. Yerine başka birşey yazın. Sonra butona basın. Dosyalar açılacak, ayrıca A_Test_konuları.xls 'in 2 ve 3. sütununa tıkladığınızda KÖPRÜ'nün kurulduğunu göreceksiniz.

Umarım işinize yarar.

Excel Vers. ve Dili
Office 2003 Türkçe
Excel 2003 Türkçe
sayın abicim ellerine sağlık uğraşmışsın ama benim dosyam üzerinde yaparsan daha iyi olur. asıl sorunum şu: hesap aç kutucuğunun üzerindekiş satra isim girip hesap aç dediğimde açıyor ama " E " satırına isim vermiyor birde köprü kurmuyor açtığı sayfaya. asıl bu sorunumla ilgilenirseniz çok sevinirim.

herkese teşekkürler.

Excel Vers. ve Dili
Ofis 2002
Excell de köprü işlemi yaptırmıyor.
işlem,bilgisaydaki kıstılamalar nedeniyle iptal edilmiştir. diyor bunun sistemi yeniden kurmanın dışında bir çözümü yokmu ..? Çıldıracağım denemediğim altarnatif kalmadı..Bir bilen varsa lütfen