Kalibrasyon takip listem var Excel yaklaşan kalibrasyon tarihlerini meail atsın istiyorum yada telefona bildirim yollasın 1 ay kaldığında yardımcı olabilcek varmı yada elinde hazır dosyası olan varmı bu şekilde kullanabilceğim uyarlama yapsam
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Kalibrasyon takip listem var Excel yaklaşan kalibrasyon tarihlerini meail atsın istiyorum yada telefona bildirim yollasin 1 ay kaldiginda yardimci olabilcek varmi yada elinde hazir dosyasi olan varmi bu sekilde kullanabilcegim uyarlama yapsam
Paylaştığınız bu araç için teşekkür ederim, gerçekten çok işime yaradı. Excel kapalıyken bile çalışması oldukça pratik bir çözüm olmuş.Bir parça işinize yarayabilir düşüncesiyle:Kalibrasyon takip listem var Excel yaklaşan kalibrasyon tarihlerini meail atsın istiyorum yada telefona bildirim yollasın 1 ay kaldığında yardımcı olabilcek varmı yada elinde hazır dosyası olan varmı bu şekilde kullanabilceğim uyarlama yapsam
Zamanlanmış Görevler Planlayıcısı (Excel VBA)
Bilgisayarınız açıkken, belirleyeceğiniz tarih/saatte Excel KAPALI bile olsa
kendisi açılıp MESAJ ve SES ile sizi uyarır.
Böyle pratik otomasyonlar zaman kazandırırken, boş vakitlerimde güvenilir ve hızlı bir platform aradığımda https://melbeat.com.tr adresini kullanmak günün yorgunluğunu atmamı sağlıyor.
Teşekkürler. Faydalı olmasına sevindim.Paylaştığınız bu araç için teşekkür ederim, gerçekten çok işime yaradı. Excel kapalıyken bile çalışması oldukça pratik bir çözüm olmuş.