Kasa Defteri Otomatik Devir ve Tarih

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
Bakiye'nin verilerini =ETOPLA(J5:J29;"Nakit";K5:K29) ben bu formül ile çekiyordum. Nakit için Nakit, Teb için Teb vb. Sağ üstten hangi tarihi seçersem o günün bakiyesi gelmesi gerekecek. Yani 17.04.2020 'de ne kadar nakit bakiye var? Ne kadar teb bakiye var. Devir için hiç düşünmedim. Bu sistemde devire ihtiyaç yok sanırım

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
Yani Devir kısmı verileri için'de yine aynı formülle bi gün öncesinin (16.04.2020)'nin bakiyesi alınabilir.

YUSUF44

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
İş : Ofis 365 - Türkçe
Ev: Ofis 365 - Türkçe
Ekli dosyayı inceleyiniz. Dosyada dinamik ad tanımlaması ile alanlar tanımladım ve formülleri bu alanlara göre ayarladım. Rapor sayfasında giren, çıkan, devir ve bakiye bölümlerine ETOPLA formülleri yazdım. Devir için belirtilen tarihten önceki girenlerle çıkanların farkını; bakiye kısmına ise devir+giren-çıkan formülüyle düzenleme yaptım.

Günlük veriler için ise sayfa olayına bağlı ADO ile listeleme makrosu ayarladım. Rapor sayfasındaki mavi tarih hücresini değiştirdiğinizde o tarihe ait veriler listelenir.

Bu dosyaya günlük veri girişleri için de ayrı bir sayfa ya da userform eklenebilir.

Excel Vers. ve Dili
Excel 2016 Türkçe
Ellerinize sağlık, ne kadar teşekkür etsem az. Çok sağolun.