Kaydet Butonu İle İlgili

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
25-12-2029
zakaak

toparlamaya çalışırsak eğer öncelikle userformu istediğin her sheetde açabilirsin
sayfa 1 deki düğme 3 adlı düğmeyi kopyalayıp istediğin sayfaya yapıştır yani istediğin sayfadan açabilrsin zaten. diğerlerine gelince;
yani istediğin malzeme kodunu comboboxtan seçince malzeme adı textboxa otomatik yazılacak, mağaza adınıda comboboxtan seçince mağaza koduda diğer textboxa otomatik mi yazması bunumu istiyorsun vede diğer datalar sheet 3 de derken kastediğin malzeme kodu malzeme adı mağaza kodu mağaza adlarının bulunduğu verilerinmi satfa 3 de olması bunumu kastediyorsun?
zahnet ve rmek değil önemli olan paylaşmak bilgiyi benimde çok hoşuma gidiyor eğer yardımcı olabilrsem bir arkadaşıma çünkü bende inan bana bu siteden öğrendim ne öğrendiysem tabi hala amatörüm

dediklerine %100 katılıyorum. Aynen dediğiniz gibi olaacak. Birde combobaxlara değer girdiğimde,safa 1 i gösteriyor. Ben veri datasını gizlemek istiyorum. Yani sayfa 1 i. Tekrar teşekkürler.

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
25-12-2029
zakaak

dosyanda gerekli değişiklikleri yaptım datalar sayfa 3 de yanlız sayfa3 deki data olan sütünları gizleyerek sakladım kod gierceğin zaman sayfa3 de sütünun üzerine gel sağ tıkla göster dersen gösterir

teşekkür ederim üstadım. Aşama aşama gidiyorum. İleride tekra sorunlarla karşınızda olacağım.

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
25-12-2029
ben teşekkür ederim

Eğer bilgim yeterse çözmeye çalışabilrim kendinize iyi bakın

üstad son birşey daha. Dosyayı açtığım zaman user form otomatik geliyor. Düğmeye basınca gelsin.birde diğer shhetlere geçtiğim zaman user form kaybolmuyor.Ekte ser formu gönderdim

udentr2002

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
iş yerinde Office 365
evde Office 365
25-12-2029
zakaak

dosyanı değiştirdim anlatayım;
formu açman için kısayol tuşu yaptım CTRL+a tuşalrına basarsan otomatik olarak form açılacaktır istediğin tüm sayfalarda ctrl+a tuşlarına bastığında form açılır istersen sayfa1 deki giriş için tıklayınız adlı düğmeyi silebilirsin formda işin bittikten sonra excele dön tuşu ile tekrar excel çalışma sayfalarına döndebilrsin artı form açıkken diğer çalışma sayfalarında işlem yapabilme için formun Showmodal özelliğini False yaptım ekli dosyanı gönderiyorum inşallah sorunun çözülmüştür

Merhaba üstad.Benim şimdi göndereceğim dosyada,bir user form oluşturarak ayrıntı bölümündeki verilerden yola çıkarak sheet 3 te iki tarih arası seçerek comboboxlarla hem malzeme bazında, hem mağaza bazında sorgulama yapmak istiyorum. yani ilk tarihle ikinci tarih arası mağaza 1 de kaç palet var gibi.