Kaza Namazı Çetelesi

ulutanas

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Excel Vers. ve Dili Ofis 2021 TR 32 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
süresiz üye
mehmet kardeşim birde benim yolladığım dosyayı farklı kaydet 2003 versiyonunda

Seyit Tiken

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Excel : 2010
Bende bilgi paylaşımı adına kendi fikrimi yazıyorum, programlar, hasıl olan ihtiyaçlar üzerine tasarlanır ve geliştirilirler. İhtiyaçlar farklı olduğu için, bireysel olarak herkes kendine göre program tasarlarlar ve geliştirirler. Ismarlama program temin etmek için, başka birinin evvelden bu programı kullanılması gerekir. Tahmin yürüterek programlar geliştirilemez, bilakis, o ortamda bulunmak ve uygulamak lazım. Gelelim Çözüme : Yapacağınız ilk şey, Excel Denizine adım atıp, ufaktan yüzmeyi öğrenmektir, gerisi, azminize, Excel Sevginize ve çabanıza göre şekillenecek.

Excel Vers. ve Dili
Access 2019
Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
excel dosyasını indiremiyorum altın üye olmalısınız diye uyarı veriyor admin yardımcı olur musun

Excel Vers. ve Dili
ofis 2010
Merhaba..

Bugün, bu konuya denk gelince yarım bıraktığım bir projem aklıma geldi.. Proje Namaz vakitlerini almak içindi.. Kaza namazı çetelesini de bu konuyu gördükten sonra ilave ettim.. Kaza namazı takibi konusunda bir çok seçeneği içeriyor.. Access 2007 ve üzeri sürüme sahip olanlar deneyebilir..:

http://www.excel.web.tr/f58/namaz-vakitleri-kaza-namazy-etelesi-programy-t114829.html#post625835
Link çalışmıyor rica etsem mail olarak iletebilir misiniz ya da linki güncelleye bilir misiniz sedatalgan@hotmail.com.tr

Excel Vers. ve Dili
Office 2016 EN 64 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
25/05/2022
Alterntif;
Pek çok mobil uygulama var. Hem kullanımı daha kolay hemde her an yanınızda. Anında işaretleme yapılabiliyor.
Bazı uygulamar excel e atıp sonra düzenlemeyi içeri alabiliyor. Tüm yılları günleri tek tek işaretlemek zorunda olmazsınız.

Allah kabul etsin.