Koşullu biçimlendirme ile simge kümesi ekleme

Excel Vers. ve Dili
office 2016 tr
Herkese merhabalar. Bu sıralar çokça rahatsız ettiğim için öncelikle özür diliyorum. Daha önce yaptığım ancak yeniden uygulayamadığım bir koşullu biçimlendirme yöntemiyle ilgili sorunum var. Hazırladığım iş listemde randevu listesi bulunmakta. Bu listede ilgili satıra veriler girildiğinde yaptığımız telefon araması sonunda aranılan kişiye randevu verildi ya da randevu verilemedi şeklinde bilgi giriyoruz. Bunu o verilerin en sonunda bir hücreye veri girişinden liste yapıp tıklıyordum. Randevu verildi diyince o bölüm koşullu biçimlendirmede bulunan simge göstergeleri ile yeşil tik oluyordu. Randevu verilemedi diye tıkladığımda ise yine simgelere göre kırmızı çarpı oluyordu. Ve bu işlem sonunda tüm satır üstü çizili oluyordu. Üstü çizili yapmada sorun yok zaten ama randevu verildi ya da verilemedi diye tıkladığımda artık simgeler gelmiyor. Daha önce koşullu biçimlendirme ile 1 e büyük eşitse yeşil simge 0 ise kırmızı çarpı olsun diye yapmışım ve randevu verildi, verilmedi kelimelerini hücre biçimlendirme bölümünden isteğe göre uyarlayıp tırnak içinde yazmışım. Muhtemelen randevu verildi 1, randevu verilemedi 0 olarak değer girildi. Ancak bunu nasıl yaptığımı hatırlamıyorum ve yeni hazırladığım listede tekrar yapamıyorum. Eski listenin üzerinede yapma şansım yok bunu birtakım sebeplerden ötürü. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Herkese teşekkür ederim.

netzone

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
🅾🅵🅵🅸🅲🅴
⎝2024 64 Bit 𝙏𝙍⎠
🆆🅸🅽🅳🅾🆆🆂
⎝11 64 Bit 𝙏𝙍⎠
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12-09-2027
Merhaba,

Sizin de belirttiğiniz gibi bunu yapmak için;

-Söz konusu sütun seçilmeli