Herkese merhaba arkadaşlar. Daha önce bu sorunumla ilgili başlık açmıştım. Sağolsun kıymetli büyüklerim yardımcı oldular ancak başka bir listeyle ilgili benzer bir sorunla karşı karşıyayım. Aşağıda yüklemiş olduğum ve işim ile ilgili hazırladığım excel listemde koşullu biçimlendirme yapamıyorum. Şöyle ki; listede her tarihin karşısında yazılı bulunan 10 satırda tarih bugün olduğunda kırmızı yansın ve tarih geçtiğinde o tarihin karşısında belirtilen 10 satır üstü çizili olsun istiyorum. bunun için seçili hücrelere =$A$4<BUGÜN() ile =$A$4=BUGÜN() formüllerini uyguluyorum. İlk formül ile tarih bugünü geçmiş ise tarihin karşısında belirtilen 10 satır üstü çizili oluyor. İkinci formül ile de tarih bugün olunca yine karşısındaki 10 satır kırmızı oluyor. Bunu ilk tarih satırının karşısında denk gelen 10 satıra uyguluyorum ancak aşağı doğru çektiğimde diğer tarihlere uyguladığımda diğer hücrelere olmuyor. Sadece $A$4 satırındaki yazan tarihe göre işlem yapıyor. Yani tüm sayfadaki verilen ilk satırda yazan tarihe göre kırmızı ya da üstü çizili oluyor. Birçok yolu denedim. $A$4 yerine A$4, A4, $A4 tüm kombinasyonları denedim ama bir türlü beceremiyorum. Yardımcı olacak olan varsa çok sevinirim. Şimdiden herkese teşekkür ederim. İlgili dosyanın linkini aşağıya bırakıyorum.
www.filemail.com
liste - Filemail
Click here to view and download these shared files from Filemail.com