Listview Tarih süzme ve Textbox formatı

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Hocam, yenileme kodları harika çalışıyor buton ile felan uğraşmaya gerek kalmadan :)

Evren Hocam ! checkboxları koyacam fakat listviewi kaydırınca bu chechboxlarda gidecek ben sütun başlıkları üzerine koyarız diye düşündüm ama , varmı bunun kolay bir yolu yani sütun başlıklarını cliclesekde sonra sayfaya seçtiğimiz kolonları aldırsa bir yol bir örnek gösterseniz harikaaa olurdu :) teşekkür ederim ilgi alakanıza ve yardımlarınıza.....
Combobox'ların yanına koyun.

Excel Vers. ve Dili
2003
Combobox'ların yanına koyun.
Aklıma gelmdei değil ama, 256 kolondan 12 seçim ile sınırlandırmak sorun olacağından ayrı bir userform 256 adet label,checkbox ile bir aktar butonu hazırlamayı düşünüyorum labellarda kolon adları ve yanlarında da checkbox olacak seçim yaptıklarımı sayfaya yada printere dökeceğim ama çok hantal basit bir görünüm olacak mutlaka vardır bunun kolay ve güzel bir yöntemi sizce daha başka nasıl olabilir ?

böyle bir örneğede rastgelmedim ki inceleyebilseydim. :(
256 checkbox ve label sığmıyor userforma :(

Orion1

Uzman
Uzman
Excel Vers. ve Dili
Win7 Home Basic TR 64 Bit

Ofis-2010-TR 32 Bit
Aklıma gelmdei değil ama, 256 kolondan 12 seçim ile sınırlandırmak sorun olacağından ayrı bir userform 256 adet label,checkbox ile bir aktar butonu hazırlamayı düşünüyorum labellarda kolon adları ve yanlarında da checkbox olacak seçim yaptıklarımı sayfaya yada printere dökeceğim ama çok hantal basit bir görünüm olacak mutlaka vardır bunun kolay ve güzel bir yöntemi sizce daha başka nasıl olabilir ?

böyle bir örneğede rastgelmedim ki inceleyebilseydim. :(
256 checkbox ve label sığmıyor userforma :(
Ekli dosyayı inceleyiniz.
ScrollHight ile scroll tuşlarının yüksekliğini ayarlayabilir.
Scrollwidith ile scroll bar koyabilirsiniz.
Properties 'ten
.:cool:

Son düzenleme: