T
turgayzeynep
Misafir
1 sayfadan alınan veriler 2 sayfaya formül üla geçirdim fakat 23 satırdaki a b c d e f g h ı j birleştirdim otomatik olarak yazının boyutuna göre Makro ile satır yüksekliğini nasıl ayarlayabilirim
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Bu koda ne eklersem devamına otomatik yaparMerhaba,
Tek bir satır ise makroya gerek var mı bilemiyorum.
Kod 8.satırın yüksekliğini 40 yapar.
Kod:Rows("8:8").RowHeight = 40
Rows(8).EntireRow.AutoFit
Kodu yapıştırmam yeterlimiMerhaba.
Kod:Rows(8).EntireRow.AutoFit
Hocam a b c d e f g h ı j sütunları birleştirilmiş bilginiz olsun kodu girdim ama kod çalışmadı birleştirilmiş sütunlar için farklı bir şey mi yapmamız gerekiyor yazılması gerekiyor kod çalışmıyorMerhaba.
Kod:Rows(8).EntireRow.AutoFit
Dosyayı ekleyemiyorim nasıl yapıldığını bilmiyodim tc gibi derken neyi kastediyorsunizOtomatik satır yüksekliği ne zaman gerçekleşmesini istiyorsanız bu satırı oraya kopyalamalısınız.
Yani hangi kodlar çalıştıktan sonra olmasını istiyorsanız oraya kopyalamalısınız.
Yapamazsanız dosyanızı ekleyin ve ne zmana otomatik yükseklik olmasını istediğinizi belirtin biz yapalım.
Dosyanızı dosya.tc gibi bir siteye ekleyebilirsiniz.
Size ulaşırmı dosyaİnternette dosya paylaşmak için siteler var herhangi birine ekleyebilirsiniz.
Örneğin: dosya.tc
hocam paylaştım hocam yakalama ve kaba üstü aramada 10 satır ve 19 satır şüpheli Tanık hakları formunda 14 satır ve 23 satır sevk serbest bırakmada 34 satır haber vermede ise 17 göz6 sayfasında ise 15 satır otomatikman satırların arası Açılması lazımDosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı - Dosya Upload
Dosya.tc, dosya yükleme ve paylaşım platformudur. Her türlü veriyi (dosya, resim, müzik, video vb.) saklayabilir ve paylaşabilirsiniz. Tamamen ücretsiz, üyeliğe gerek yok. Hiçbir limit yok. Dosya Upload. Dosya Paylaş. Dosya Yükles2.dosya.tc
Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range)
If Intersect(Target, [B2]) Is Nothing Then Exit Sub
Target.Offset(0, 1) = TCKimlikKontrol(Target.Value)
End Sub
Function TCKimlikKontrol(tcno) As Boolean
Dim d(1 To 11) As Integer
If Len(tcno) <> 11 Or Not IsNumeric(tcno) Then
TCKimlikOnYazimKontrol = False
Else
For n = 1 To 11
d(n) = Mid(tcno, n, 1)
Next
top1 = d(1) + d(3) + d(5) + d(7) + d(9)
top2 = d(2) + d(4) + d(6) + d(8)
cd1 = (10 - (((3 * top1) + top2) Mod 10)) Mod 10