- Excel Vers. ve Dili
-
2003 excell türkçe
ve
2007 excell türkçe
Farklı bir yaklaşımla bir dosya hazırladım.
Proğramın işleyişi
Yaptığım iş
1-Günler sayfasında B sütununda haftanın hangi gününde kaç adet nöbet tutulacağını yazdım.
2-(ayların ilk gününü ve son gününü bul düğmesine) tıkladım.
3-veri sayfasında sıra no ve adı soyadı alanını yazdım.
4- veri sayfasında V1:AD1 hücrelerine nöbet tutulacak yerlerin adını yazdım
5- veri sayfasında V:AD Hücrelerine nöbet tutulmayacak yerlerini yazdım.
6-data sayfasında (temizle veri sayfası) düğmesine tıkladım
6-data sayfasında (temizle data sayfasının hepsini) düğmesine tıkladım
8-data sayfasında B1 hücresine başlangıç tarihini yazdım C1 hücresine bitiş tarihini yazdım.(Takvim tatil günleri hariç aktar 1) düğmesine tıkladım.
9-data sayfasında G1:O1 aralığına nöbet tutulacak yerlerin adını yazdım buradaki veriler veri sayfasındaki V1:AD1 hücrelerine yazılı olanla aynı
10-data sayfasında (haftalık aktar) düğmesine tıkladım bu düğmeye bir kaç kez veya devamlı işlemler bitene kadar tıklanabilir.
11-diğer sayfalardaki komut düğmelerini yazmıyorum zira onlara tıklayınca özet veya roporlar alınıyor.
Proğramın işleyişi
Yaptığım iş
1-Günler sayfasında B sütununda haftanın hangi gününde kaç adet nöbet tutulacağını yazdım.
2-(ayların ilk gününü ve son gününü bul düğmesine) tıkladım.
3-veri sayfasında sıra no ve adı soyadı alanını yazdım.
4- veri sayfasında V1:AD1 hücrelerine nöbet tutulacak yerlerin adını yazdım
5- veri sayfasında V:AD Hücrelerine nöbet tutulmayacak yerlerini yazdım.
6-data sayfasında (temizle veri sayfası) düğmesine tıkladım
6-data sayfasında (temizle data sayfasının hepsini) düğmesine tıkladım
8-data sayfasında B1 hücresine başlangıç tarihini yazdım C1 hücresine bitiş tarihini yazdım.(Takvim tatil günleri hariç aktar 1) düğmesine tıkladım.
9-data sayfasında G1:O1 aralığına nöbet tutulacak yerlerin adını yazdım buradaki veriler veri sayfasındaki V1:AD1 hücrelerine yazılı olanla aynı
10-data sayfasında (haftalık aktar) düğmesine tıkladım bu düğmeye bir kaç kez veya devamlı işlemler bitene kadar tıklanabilir.
11-diğer sayfalardaki komut düğmelerini yazmıyorum zira onlara tıklayınca özet veya roporlar alınıyor.
Ekli dosyalar
-
833.5 KB Görüntüleme: 20