• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Personel İzin Takibi

arkadaşlar elinde bu dosya olan varsa tekrara yükleyebilirmi? malum nedenlerden dolayı dosya silinmişti..:(

arkadaşlar malesef sitedeki dosyaların %90 ı indirilmiyor. konuya bir çözüm bulabilirseniz sevinirim şimdiden tşkler.

örnek

arkadaşlar daha önce iş yerim için yapmıştım işinize yaramı bilemem isteginize göre degiştirebilirsiniz
sayın zülal İŞÇİ izin takibi SON.rar yazısının üstüne çift tıklayın sonra kaydet butonuyla kaydedin hepsi bu kadar

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
slm dosyayı açamıyorum nasıl kaydetmem gerekiyor. Yardım edebilir misiniz?? Teşekkürler şimdiden

herkese merhaba arkadaşlar öncelikle ben bu forma yeni üye oldum çok güzel kaliteli bir forum olmuş emeği geçen herkesin ellerine sağlık :
sorum şu:
ben bu çizelgeye birde ücretsiz izin formülü koymak istiyorum nasıl yapabilirim acaba yada yardım sever bi arkadaşım ekleye bilirmi ??

Güzel bir çalışma olmuş,emeğinize sağlık. Böyle çalışmalarınızın devamının gelmesinide temennni ederim.

Selamlar.Arkadaşlar bu programın veya başka bir Access ile yapılmış programın Pazar , dini ve resmi tatilleri izin toplamı dışında hesaplayanı var mı?
Elinde olan arkadaşlar yardımcı olurlar mı?

Geri