• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Sınıf listesi Düzenleme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan olixi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
öcelikle emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. çok güzel bir program olmuş. ben sizden bir şey daha issteyecektim anasınıfı eğitimi almış öğrencilerin bu kurada da eşit olarak sınıflara dağıtılmasını istiyorum. bunu yapabilmenin yolu nedir acaba kız erkek değılımı gibimi olacak?. yardımcı olursanız çok sevinirim

muhammet kardeş bende bir sorun oldu.kurayı çektim.kurada sıkıntı yok.fakat liste al diyorum.a sınıfına 40 dan fazla öğrenci düşmüştü.fakat liste al dediğimde sınıf lisetesinde 40 kişi gözüküyor.diğerlerini almamış listeye.

öcelikle emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. çok güzel bir program olmuş. ben sizden bir şey daha issteyecektim anasınıfı eğitimi almış öğrencilerin bu kurada da eşit olarak sınıflara dağıtılmasını istiyorum. bunu yapabilmenin yolu nedir acaba kız erkek değılımı gibimi olacak?. yardımcı olursanız çok sevinirim

Anasınıfına gitmiş olanları ay olarak büyük gösterin.

muhammet bey 40 kişiyi değiştirebilir misiniz?size zahmet.önceki gibi serbest olsun.

Onlar gizli halde bulunuyor. Sayfayı göster yapıp gerekli değişiklikleri yapabilirsiniz.

arkadaşlar 2013 2014 öğretim yılında bakanlık sınıfları yaş grubu yapın diyor örneğin 60-66 aylıklar bir sınıf 72 ay ve üzeri bir sınıf gibi öyle olursa nasıl yapmalıyız

arkadaşlar 2013 2014 öğretim yılında bakanlık sınıfları yaş grubu yapın diyor örneğin 60-66 aylıklar bir sınıf 72 ay ve üzeri bir sınıf gibi öyle olursa nasıl yapmalıyız

Ay sıralamasın ve cinsiyet dağılımı göz önüne alınarak dağılımı nasıl yapılabilir.

Liste sayfasında K2 hücresine kaç şube olacağını yazmalısınız.

Ekli dosyalar

Ana sınıfına gidenleri de eşit dağıtacak şekilde düzenlenmiştir.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
Geri