Fİrma Kodu Bİzİm Her ÜrÜne GÖre Fİrmalara Özel VerdİĞİmİz Kod.
Benİm İstedİĞİm Fİrma Koduna GÖre SİparİŞİ Depodan DÜŞÜp Bana Depomdakİ Fazlayi Veya Üretİlmesİ Gereken Sayiyi Verecek
İlgİn İÇİn TeŞekkÜrler
Hakanbolat ArkadaŞim İlgİne TeŞekkÜr Ederİm.depo Aaa2 De 35 DÜŞeyara FormÜlÜyle BaŞka Bİr Excel Sayfasindan Çekİyor Yanİ Aaa2 Yİ
GÖrdÜĞÜ Her Yere Depoyu 35 GÖsterİyor.benİm İsteĞİm Makroyla Her Satirda Fİrma Koduna GÖre SİparİŞİ Depodan DÜŞerek Son Satirda GerÇekte Üretİlmesİ Gereken Mİktari Bana GÖstermesİdİr
emreexcel123 arkadaşım öncelikle ilgilendiğin için saol
senin verdiğin örnekte alta aynı veriyi öreneğin AAA5 girdiğimde aynı sonucu gösteriyor.Birde her stoğu kontrol et dediğimde farklı sayılar geliyor.
AAA2 den sipariş 10 adet depo 20 adet sonuç +10 adet fazla var demek
diyelimki bir sipariş daha geldi
AAA2 den sipariş 20 adet depo 20 adet sonuç -10 adet eksiğimiz var demek
demeli ilk siparişi depodan düşüp aynı kodlu girilen diğer siparişleri
sonuç kısmından düşecek.
inşallah tam olarak anlatabilmişimdir.ilgilenen arkadaşlara teşekkürler.
arkadaşım tam olarak nedir sen kodu gireceksin stokta yani veri sayfasında ne kadar var ise o kadar alıp (yani stoktaki toplamını) o kadar düşüyor ve yeni stoğu aynı yere yazıyor diğer bir tıklayışta aynı işlemler...
sorunu elle yapılmış bir örnekle yollar mısın?
arkadaşım yani anlık bir şey sen o an girdin depoyu yani örnek aaa3 20 - 15 dedin o zaman ondan sonraki aaa3 siparişi -5 'den hesaplayacak yani veri sayfası olmayacak kendi kendini tamamlayacak...
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.