Saltuk61 İlgİn İÇİn TeŞekkÜr Ederİm EĞer Makrolu Bİr YÖntem Bulabİlİrsek Sevİnİrİm.Özet Tablo YÖntemİylede Oluyor.ama Bunu Kullanmada Zorlaniliyor.hemde Tarİh Olarak Bakmak MÜmkÜn Olmuyor.İŞte Şu Tarİhten Şu Kadar Fazlam Var Veya EksİĞİm Var Deme İmkani Olmuyor.yİne Fİkİr Ve EmeĞİn İÇİn Saol.
Özet tabloya tarih alanı ekleyebilirsin.Tarihi seçerek görebilmen mümkün.(Yeni hali ile ekledim dosyayı tekrar..) Ama bence bunun başka bir yolu yok. Ben çok uğraştım bulamadım. Başka şekilde excelde olmaz sanırım. Ama yardımcı olabilecek arkadaşlarımız varsa sevinirim benim içinde önemli bir konu bu.
sn yellow ve sn saltuk61 sorunuzun cevabı ekte kullanım şekli >>>>
ilk önce firma kodunu giriyoruz sonra bu yazdığımız yere tekrar gelip kontrol et butonuna tıklıyoruz sonra makro arıyor ve yerlerine koyuyor...
(tabi örnek "A" yazdığımızda daha önceki satırlarda bu değerin olmasını gerekir.)
kolay gelsin arkadaslar konunuza yakın bi çalışma yapmıştım
lutfen ekteki programı inceleyin belki baska bi ufuk acabilir size
şimdi yaptıgım programı kısa anlatayım.
biz lastik uretimi yapan bir firmayız ve musterilerimizden lastik siparişleri alı onları uretir ve sevk ederiz
siparişlerimiz genelde onlarca yada yuzlerce kilometre lastiktir
ve tek seferde sevk edilmez
kimin ne kadar gitti ne kadar kaldı takip etmek için basit makrolu bi calısma yaptım
her siparişe srn(sipariş referans numarası) atıyoruz ve mallar gittikten sonra irsaliye olarak girişlerini yapıyorduk
otomatik malların nekadarı gitti kalanı ney hesaplayan bi programdı
o zamanlar işimizi goruyordu şimdi accessde daha otomasyon bi program hazırladık onla calısıyoruz
sayın emreexcel123 çalışmanız için teşekkür ederim ama örnektede belirttiğim üzere bazı düzeltmeler gerekli bunlara bakabilirseniz sevinirim.şimdiden teşekkürler.
sayın emreexcel123 bu son örnekte tam olarak istediğimi belirttim.butona tıkladığımda değilde acaba makronun devamlı çalışması mümkünmü.emreexcel123
makro bilgim olamadığı için bazı şeyleri belki yanlış anlamış veya anlatmış olabilirim.
özür dilerim.bu son örneğe bakabilirseniz sevinirim.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.