• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Siteden Çıkarken

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Skorpiyon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günaydın
gününüz dünden güzel olsun

konu başlığı, siteden çıkarken değil siteye girerken olarak değişecek galiba :)
syn Sertkaya'nın 3. mesajdaki öngörürü gerçekleşecek gibi görünüyor.

Hayırlı Geceler...

Merhaba Hocam

Şaban Kardeş,ekte kayıt bir dosyam var.Bu Userformda kayıt yapıyor sistem çalışıyorda,yalnız Arşiv Tarihini yazıp Entere bastığımda imleç direk Kaydet butonuna gidiyor.bunu Entere bastığımızda Arşiv Sayısı Bölümüne gitmesini sağlayabilirmiyiz,birde Arşiv Sayısını yazdıktan sonre Entere basınca direk Keydet Butonuna gidebilir mi.Teşekkürler.

ehehehe..... herhalde sayın burix baktı ki sayın Şaban bey gece-gündüz, sabahın 3'ünde bile burada sitede olduğuna göre, ".......en iyisi soruyu burada sormak...." demiş. :mrgreen:

6 ay geçmiş bir "Merhaba, Günaydınlar veya İyi geceler" demeyeli.

Hayırlı Geceler Arkadaşlar.

Herkeze Günaydın.:)

Hayırlı Geceler Arkadaşlar. Yarın Sabah 11 günlük yaz tatilim başlıyor ve ben çocuklar gibi heyecanlıyım. Dile kolay bir yıl bekledik...

Herkese İyi geceler.:)

Arkadaşlar benden de bu gecelik bu kadar. Herkese Hayırlı Geceler. Kafa durma noktasında. Hem sitede bir griptir, nezledir geziyor. Bulaşır mulaşır alimallah :)

Bu vesile ile rahatsız olan Sayın Necdet Hocam'a da geçmiş olsun dileklerimi ileteyim buradar :)

İyi Geceler...Forum,
Ben birazdan yatağıma yatacağım,sen!
Burada bekleyeceksin...
Sabah olacak sen hâla burada olacaksın..
Senin bu haline üzülmüyorum..Çünkü sen bunun için yaratıldın..

Belki bir ruhun vardır,ama bizim gibi olamayacaksın.
Kendini çok akıllı sanıyorsun ama sen bizden akıllı değilsin..
Bak hâla ayaktasın..Arayanlara cevap veriyorsun..

(Esti gene(:D)

Herkeze Hayırlı Sabahlar. Gününüz aydın olsun. Bu satırları yazarken 3 kişiyiz Forumda, Diğer tüm aile fertleri uykuda... Ama yolcu yolunda gerek. Tekrar görüşünceye kadar sağlıcakla kalın...

Geri