Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kusura bakmayın haklısınız çok karıştırdım.
Dosyayı tekrar düzenledim sadeleştirdim işlem sayısınıda "+" "-" ve "=" olarak düzelttim. çarpma ve bölmeye ihtiyacım yok şu aşamada. toplama ve çıkartma yapıp gerekirse eşitlik kontrolü yapacağım. Aklınızıda boşa karıştırdım. Yani iki yada üç işlem yapacağım gerekirse dördüncü işlemi yapacağım.
Bu şekilde çözdüm ama uzun bir formül oldu anlatmaktada zorlandım kusura bakmayın ama sizinle konuşurken bulmama vesile oldunuz. sadeleştirme durumunuz olursa memnun olurum olmasada olur
Sayın alirizapekbilir, sizin 14.mesajınızda göndermiş olduğunuz örneğe göre, benim göndermiş olduğum çalışmada, J sütunundaki almak istediğiniz sonuçları veren N sütununda formüllerin tek hali var, O sütununda bu formüllerin birleştirilmiş hali var.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.