Bu linkte bir dosya yapmıştım ama minimum 14 maksimum 24 takımla kısıtlamışım. şu an niye kısıtladığımı vs hatırlamıyorum..
en kötü ihtimal her hafta en sona xxx-yyy diye uyduruk takımlar konabilir..
beceremedim derken
takımları yazdım,
ama fikstur silindi
orda ornek war ve Bu sayfada görüntüyü sol tarafta örnek tabloda istediğiniz değişiklikleri yaptıktan sonra "BİÇİM AYARLA" düğmesine basarak tüm tabloya aktarabilirsiniz.
Arka plan renkleri, çerçeveler, yazı büyüklüğü ve rengi
gibi değişiklikleri yapabilirsiniz.
Koşullu biçimlendirmede takım isimlerinin bulunduğu dört hücredede "=enbuyuk" yazar ve biçimlendirirseniz tüm tabloda takımınız istediğiniz biçimde işaretlenir.
yazıyor, ancak bunu bir turlü yapamadım cunku fikstur hic ortada yok !
Program ayarları sayfasına geçin..
Boş bir Yuva seçin (örneğin Yuva 1 seçili olsun)
"Yeni Lig için hazırla" butonuna basıp tabloyu boşaltın.
Ligin ismini, takım sayısını , haftaları ve takım isimlerini girin.
Seçtiğim yuvaya hazırladığım ligi taşı düğmesine basın.
sonra aktif ligi değiştir düğmesine basın..
anasayfa ya dönün. Boş bir lig hazır..
Bu programı sırf denemek için yapmıştım , hiç kullanmadım. birazda karışık omuş doğrusu 5 lig aynı anda takip edilebilsin diye planlayınca..
hepsinı anladım ve yaptım
ama bunları yaptıktan sonra fikstür kayıp
LİG FİKSTÜRÜ'ne tıklayın bakın boş !
halbuki sizin yaptıgınız ligde (Super Lig) bu fikstur dolu.
:yardim: :yardim: :yardim: burası nasıl dolacak ?
Bu normal. yeni ligin takım isimlerini girdiniz ama henüz maç programını girmedinizki.
Bunuda anasayfadan ister bir defada hepsini, ister haftalık sonuçlar belli oldukca giriyorsunuz. "haaftanın skorlarını kaydet!?" diye bir buton vardı. kaçıncı haftada ise maçları ( ve belli ise skorları) kaydet deyip ok ile bir sonraki haftaya geçtiğinizde o hafta kaydedilmiş olur.
Size tam olarak ne lazım anlamadım. 12 takım arasında fikstürü bilgisayar mı oluştursun istiyorsunuz. Bütün olay bu ise bu program işinize yaramaz ama istediğiniziz sadece bu ise bunu yapan bir kod çok zor olmasa gerek.
benim istediğim su:
12 takımlı bir lig fiksturu ve puan tablosu
sizin hazırladıgınızın 12 takımlı oldugunu dusunun ve bir de
program ayarlarında takımları yazınca
fiksturu kendi yazsın istiyorum
yani haftalık fikturu program hazırlasın ben sadece sonuçları gireyim
ve girilen sonuçlara gore puan tablosu oluşsun !
Böyle birşeyi hali hazırda yapmış olan varsa ve yollarsa memnun olurum. bu gerçek/mevcut ligleri takip için hazırlanmıştı. Ama sıfırdan yapın derseniz birine iyi bir şey 1-2 gününü alır.
Yada dediğim gibi fikstürü kendiniz oluşturarak bunu kullanabilirsiniz.
Sizlere daha iyi bir deneyim sunabilmek icin sitemizde çerez konumlandırmaktayız, web sitemizi kullanmaya devam ettiğinizde çerezler ile toplanan kişisel verileriniz Veri Politikamız / Bilgilendirmelerimizde belirtilen amaçlar ve yöntemlerle mevzuatına uygun olarak kullanılacaktır.