üretim formu

muhammethezer

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
12-03-2026
bir makro ataması yaptım " macro " "çalıştır dediğim zaman açılyor ,fakat menü içerisinde gösterdiğim zaman makro bulunamadı diye mesaj veriyor ,diğer butonlar menü üzerinde çalışıyor ama iş emri butonunu çalıtıramadım ,yardımcı olurmusunuz .Teşekür ederim.

muhammethezer

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
12-03-2026
bir makro ataması yaptım " macro " "çalıştır dediğim zaman açılıyor ,fakat menü içerisinde gösterdiğim zaman makro bulunamadı diye mesaj veriyor ,diğer butonlar menü üzerinde çalışıyor ama iş emri butonunu çalıtıramadım ,yardımcı olurmusunuz .Teşekür ederim.

muhammethezer

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
12-03-2026
bir makro ataması yaptım " macro " "çalıştır dediğim zaman açılıyor ,fakat menü içerisinde gösterdiğim zaman makro bulunamadı diye mesaj veriyor ,diğer butonlar menü üzerinde çalışıyor ama iş emri butonunu çalıtıramadım ,yardımcı olurmusunuz .Teşekür ederim.
:dua:

muhammethezer

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Office 365
12-03-2026
Her zamanki aceleciliğimle yanlış cevap vermişim, Kodlarda hiç birşeyi değiştirmene gerek yok, yanlız kodları formun denetimlerinin olaylarına yazman gerekiyor, biz daha önce Sayfa1'deki denetimlerin olaylarına kod yazmıştık.
Merhaba formun denetimlerinin olaylarına derken ne demek istediniz acaba yardımcı olabilirmisiniz...