• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

• Forum yazılımı güncelenmiştir.

Beklenmedik durumlar görürseniz lütfen yönetime iletin.

Uzman Grubu

Selamlar,

Aramıza yeni katılan arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar dilerim.

Bende excel uzmanlığına terfi edilen değerli arkadaşlarımızı teker teker kutluyorum. Yalnız, yeni uzman olan arkadaşlarımız kendi doğal isimlerini yazmaları, hitap etmede ve yazmada daha iyi olur diye düşünüyorum.

Yeni uzman arkadaşlarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Merhaba;

Uzun süredir bir aile gibi gördüğüm, Microsoft Office ile ilgili teknik bilgi, destek ve yardımlaşmanın yanında insana dair ve insana dokunan çok şeyi de öğrendiğim ve geliştirdiğim bu ailenin içerisinde bana da böyle bir onurun layık görülmüş olması dolayısıyla hangi duygular içerisinde olduğumu tarif etmem şu anda imkânsız...

Başta bana bu ünvanı layık gören yöneticilerimize, güzel mesajları için tüm Uzman ve forum üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim...

Bu vesileyle Sayın Ömer (espiyonajl), Sayın Süleyman (uzmanamele), Sayın Mustafa (muygun), Sayın Taruz ve Sayın beab05'i de tebrik eder ve başarılar dilerim... Umarım hepimiz için hayırlı olur...

Saygı, sevgi ve selamlarımla...

Sn. espiyonajl,
Sn uzmanamele,
Sn muygun,
Sn Taruz,
Sn beab05 ve
Sn gitarisyen

Sizler bu uzmanlığa fazlasıyla layıksınız ve çok yararlı olacağınıza da inanıyorum.

Hayırlı olmasını diliyorum.

Sn. espiyonajl,
Sn uzmanamele,
Sn muygun,
Sn Taruz,
Sn beab05 ve
Sn gitarisyen

dostlar hepiniz hakettiniz, emeğinize bilginize sağlık.

Aramıza katılan tüm uzman arkadaşları, tebrik ediyor ve hayırlı olsun diliyorum.

Sn espiyonajl, Sn uzmanamele, Sn muygun, Sn Taruz, Sn beab05 ve Sn gitarisyen arkadaşlara değerli katkıları için teşekkür ediyorum.

Forumumuz için hayırlı, uğurlu ve olsun. Başarı, özveri, hoşgörü ve dostane yaklaşımlarının devamı dileğiyle...

Uzman gurubuna katılan arkadaşları tebrik eder, hayırlı olmasını diliyorum.

Sn. espiyonajl, Sn. uzmanamele, Sn. muygun, Sn. Taruz, Sn. beab05 ve Sn. gitarisyen arkadaşların Uzman Gurubuna katılmalarını içtenlikle kutluyorum. Değerli katkıları için de teşekkür ediyorum.

Yeni uzman arkadaşları tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Sn. espiyonajl,Sn uzmanamele,Sn muygun,Sn Taruz, Sn beab05 ve
Sn gitarisyen
Değerli arkadaşlarımızın uzman gurubuna dahil olmalarından dolayı tebrik eder başarılarının devamını temenni ederim.Bu Form sizin gibi özverili çok çalışkan arkadaşların sayesinde bize ışık tutup yol gösterecek iyiki varsınız iyiki bu formdasınız.yolunuz ve bahtınız açık olsun

Aramıza yeni katılan arkadaşları tebrik ediyorum.

Yukarıdaki yazılı aktarımların hepsi de çok hoş... Sanal bir ödül töreni olmuş oluyor.. Bu törene benim de katıldığımı ifade ederek, bu gayretli arkadaşlarımızı ben de tebrik ederim..

Bu sitedeki bilgi paylaşımını; "milletimizin bilgi seviyesi bakımından yükselmesi" adına insanımıza hizmet olarak görüyorum..

Yeni uzman arkadaşları tebrik ederim.

.

Değerli üyelerimiz

Foruma olan katkılarıyla hepimizin takdirini kazanan üyelerimizden Sn Ayhan Ercan uzman grubumuza dahil edilmiştir. Kendisine katkıları nedeniyle teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.

merhaba
syn Ayhan Ercan,
tebrik eder, başarılar dilerim.

Sayın Ayhan Ercan.Tebrik ederim.
Hayırlı olsun.

Merhaba,

Tebrik ederim Ayhan Bey.

Başarılarınızın devamını dilerim..

Sn Evren Gizlen, espiyonajl,

Teşekkür ederim. Çok sağolun....

Geri