• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

• Forum yazılımı güncelenmiştir.

Beklenmedik durumlar görürseniz lütfen yönetime iletin.

Uzman Grubu

Sayın brain,

Tebrik eder başarılar dilerim..

Yunus Emre’nin deyimiyle,
Gelin tanış olalım, işi kolay kılalım,
Sevelim sevilelim
Dünya kimseye kalmaz.
Ve yine Yunus Emre’nin tabiriyle "yaratılanı sevelim, Yaradan’dan ötürü".
Ya da Hz. Ali’nin Mısır’a tayin ettiği valiye yazdığı mektupta dediği gibi;
“kapına gelen ya dinde kardeşin, ya da yaradılışta eşin” sözünü benimsemiş bu formda Zamanını, bilgisini, Sevincini ve üzüntüsünü paylaşan tüm uzman arkadaşlara sonsuz teşekkürler şuna kesinlikle inanıyorumki emekleriniz Allah indinde zayii olmayacaktır.
Sevgi ve Saygılarımla,
Mustafa Hatipoğlu

tebrik mesajı gönderen tüm değerli arkadaşlarıma teşekkür eder sagılarımı sunarım

Sayın brain,

Tebrik ederim.

Sayın brain (Gökhan Polat);

Tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim.

.

Sayın 1Al2Ver ve Haluk Hocam teşekkür eder, bende sizlerin başarılarınızın devamını dilerim.

Sn Gökhan Polat bende tebrik eder, Başarılarının devamını dilerim.

tbr diye bir sözcü mu var güzelim Türkçemizde?

Bu foruma destek veren,sorularımızı yanıtlayan ve dosyalarını bizlerle paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Selamlar,

Gökhan bey yeni göreviniz hayırlı olsun. Başarılar dilerim.

Gökhan bey, aramıza hoşgeldiniz, hayırlı olsun.

Selamlar,
Biraz geç oldu ama düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Şimdiye kadar günün her saatinde bizlerden bilgilerini esirgemeyen Admin, Moderatör ve Uzman arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca Sitemize katılmadan önce Uzman olmuş ve katıldıktan sonra Uzman olan arkadaşlarımızın hepsinin bu görevleri kesinlikle hakettiklerini düşünüyorum. Bana göre Müthiş özverili davranıyorlar. Buradan Yönetici, Uzman ve tüm üye arkadaşlarımıza SAYGILAR sunuyorum.

Değerli Üyelerimiz

Forumumuza zaman ayırarak bizlere destek olan, özverili çalışmaları ve paylaşımcı yönleriyle hepimizin takdirini kazanmış olan Sn fedeal ve Sn halit3 uzman grubumuza dahil olmuşlur.

Kendisilerine katkıları nedeniyle teşekkür eder, başarılarının devamını dilerim.

Sayın halit3 ve fedeal.Hayırlı olsun.Sitemizede hayırlı olsun.:cool:

Sayın fedeal ve Sayın halit3,

Tebrik eder, başarılarınızın devamını dilerim..

.

Geri