- Excel Vers. ve Dili
- normal
Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bu saate kadar benimle uğraştınız.
Tekrar çok teşekkürler. İyi çalışmalar.
DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
rica ederimYardımlarınız için çok teşekkür ederim. Bu saate kadar benimle uğraştınız.
Arkadaşlar ilk önce özür dileyerek bende bütün soruları ve cevapları inceleyerek yaptım benimde derdim bu konuyla ilgili kod çok güzel çalışıyor yanlız hücreye ben yazı yazsamda yazmasamda herhangi bir şekilde maousla veya yön tuşlarıyla hücrenin üzerine geldiğimde otomatik tarih yazıyor benim istediğim sanırım aynı arkadşımında istediği gibi olacak ben bir hücreye veriyi yazdıktan sonra enter tuşuna basmadan saat çıkmasın enter tuşuna bastıktan sonra saat çıksın istiyorum sanırım inşallah anlatabildimzaten onu yapıyor. siz b sütununda işlem yaptıktan sonra otomatik tarih atıyor ben deniyorum hücrede işlem yapıldıktan sonra otomatik işlem yapıyor. siz daha sonradan güncelleştire yapacaksanız değişiklik yaptığınız andaki tarih ve saati yazıyor.
KODU NEREYE YAZCAZüstteki mesajlarımızda size bunu söyledik.
güncelleştirme olduğunda otomatik tarih değişir.
sayfanın kod bölümünebunu yazınKod:Private Sub Worksheet_Change(ByVal Target As Range) If Not Intersect(Target, [B1:B65536]) Is Nothing Then Cells(Target.Row, "A") = Format(Now, "dd.mm.yyyy hh:mm") End Sub
merhabalar,
ben bu kodla istediğimi aldım ancak şöyle bir sorun çıktı.
veri girişi yapılan satırları belirttiğimde o veri girişleri formüller ile o satırlara gelmektedir.
örnek olarak;
D37 de
=EĞER(ETOPLA($C$3:$I$32;C37;$D$3:$J$32)<>0;ETOPLA($C$3:$I$32;C37;$D$3:$J$32);"")
formülü mevcut ve ben bu formül sonucunda oraya gerekli hücrelere veri girdiğimde bu hücreyi güncelliyor
ancak kod formülleri dikkate almayıp sadece el ile veri girilişlerini dikkate aldığından benim hücrem güncellendiğinden sorun yaşıyorum.
bu konuda bana yardım edebilirmisiniz acaba? kodu nasıl düzenlemeliyim ki formülle gelsede hücrede bir değişiklik olsada yan tarafına güncelleme tarihi yazsın.
şimdiden teşekkürler.
MerhabaMerhaba,
http://www.excel.web.tr/f14/tarih-atma-t135594.html#post734696
Linkdeki Ömer bey'in mesajına bakınız.