web sayfasında bulunan provizyon numarasını yazdırma

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Haluk Bey bi problemimiz var. Ssk sicil ve tahsis nodan arama yaparken sigortalı türü olarak sadece çalışanı baza alıyo. Emekliler için sadece tc kimlik no ile arama yapabiliyorum. Sigortalı türünü her iki arama içinde ortak değer yapabilirmiyiz. yada ikinci arama seçeneği içinde sigortalı türünü belirtmek. Yani Kısaca Sicil/Tahsil no ve karne nodanda arama yapmak için sigortalı türünü belirtmek gerekiyor.

Haluk

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit 2010 - İngilizce
+
Google Sheets
+
JScript
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
Allah sizden de razı olsun, güle güle kullanın...

Bu arada, dosyada çalışma sayfasına bir buton daha ilave ettim.

Bu butona tıkladığınızda, sadece provizyon no' yu sayfada C25 hücresine yazılmaktadır. Bununla ilgili kodlar, Module2 içindedir.

Revize dosya ektedir.

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
ssk

Haluk bey öncelikle bu konu hakkında değerli zamanınızı ayırdığınız için çok teşekkür ederim ssk3 oldukça güzeldi tek eksiğimiz sicil/tahsis ve karne no ile arama yaparken sigortalı türünün olmaması sizden istediğim tc kimlik no ile arama yaparken sigortalı türü yazan yerin her iki arama içinde geçerli olması. Sadece provizyon noya bakmanında avantajı yok çünkü diğer bilgileride bi arada görmek ve teyit etmek gerekli.

Haluk

Özel Üye
Excel Vers. ve Dili
64 Bit 2010 - İngilizce
+
Google Sheets
+
JScript
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
Merhaba,

Haklısınız SSK' lı türü ortak kullanımdaymış.

Bu durumun da göz alındığı revize dosya ektedir.

Bu arada, dosya bayağı kapsamlı oldu. Fatura adresinizi de bildirirseniz, 50.- $ + KDV tutarındaki faturanızı da en kısa zamanda adresinize göndeririz... :mrgreen:

Excel Vers. ve Dili
excel 2007
Haluk Bey Allah sizden razı olsun hafta sonu nedeniyle pek fazla kullanmadım ama 1-2 test sonucu mükemmel olduğu anlaşıyo. Emeğiniz ve sabrınız için çok teşekür ederim.