DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
Altın Üyelik Hakkında Bilgi
Rica ederim.sayın evren gizlen gösterdiğiniz ilgi ve paylaşıma cok teşekkür ederim.ayrıca sayın muygun sizede teşekkürler.
sayın evren gizlen calışmaları kayıt ettim ve gruplandırmayı calıştırdım en son olarak yaptığınız günlük haftalık ve aylıkta birtane satırda yanlış tespit ettim.tekrar ilgilenirseniz sevinirim.dosyayı tekrar gönderiyorum ve hatalı ismi rengi mavi olarak gösterdim.Rica ederim.
İyi çalışmalar.
sayın evren sizede cok zahmet olacak ama bi kaç hata daha tespit ettim.yaklaşık olarak günlük haftalık ve aylık ta verilerin sayısı günlük olarak eksiliyor veya artıyor.yaklaşık 500 tane veri günlük haftalık ve aylıkta farklı sayılarda cıkabiliiyor taramalarda.cok yardımcı oldunuz.umarım sizi fazlasıyla meşgul etmiyorumdur.kusurama bakmayın.teşekkür ederim.Hata giderildi.Dosya tamamdır.Ekli dosyayı inceleyiniz.
Diğer dosyanıza dağa bakmadım.
Bunlar var ama isimlerinin yanlarında eklentiler var atıyorum meselea VAKIFLAR BANKASI 2008 ile VAKIFLAR BANKASI 2008-2009 ayni şeyler değil .Program bu şekilde olanları farklı olarak algılar.VAKKO
VESTEL
VAKIFLAR BANKASI
UZEL MAKİNA
TÜRK TRAKTÖR
SELCUK ECZA DEPOSU
ŞEKERBANK
SAGLAM GMYO
SASA
SARKUYSAN
PLASTİKKART
PINAR ET VE UN
PETKİM
PARK TEKSTİL
OYAK YATIRIM ORTAKLIĞI
METRO YAT LİSTEDE DEĞİL GÜNLÜK HAFTALIKTA OLMASI GEREKİYOR.
Bunlar içinde ayni şey söz konusu.İNFO YATIRIMLA İNFO TREND AYRI ŞİRKETLER BİRİ GÜNLÜK VE HAFTALIKTA CIKMIŞ DİGERİ AYLIKTA İKİSİNİDE GRUP BİRE AKTARMIŞ.
HOLDING VE YATIR 36521.4297
sayın evren gizlen size zahmet olacak ama birde böyle bişey yapmamız mümkün mü?tarattırıp günlük olarak elde ettiğim sonuclar
manuel girip sonucu gruplandırmak istiyorum.ilgi ve paylaşım için tekrar teşekkürler.
sayın evren ekteki dosyada acıklamaya calıştım.2nci dosya için bu söylediklerinizden bir şey anlamadım.Kod:sayın evren gizlen size zahmet olacak ama birde böyle bişey yapmamız mümkün mü?tarattırıp günlük olarak elde ettiğim sonuclar manuel girip sonucu gruplandırmak istiyorum.ilgi ve paylaşım için tekrar teşekkürler.
Manuel olarak bir kaç tane veri giriniz ve üzerine açıklamam yapınız.
peki ekteki dosya gibi yapabilirmiyiz sayın evren.teşekkürler.Şimdi oldu.
Ekli dosyayı inceleyiniz.
Dosyanız ekte.peki ekteki dosya gibi yapabilirmiyiz sayın evren.teşekkürler.