• DİKKAT

DOSYA İndirmek/Yüklemek için ÜCRETLİ ALTIN ÜYELİK Gereklidir!
    Altın Üyelik Hakkında Bilgi

Yeni Ödeme Emri Belgesi (Nakit)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan hüsün
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Access ile yaptıığım yeni ödeme emri belgesi dosyası. (YTL ve YKr kısmı ayrı) Access 2000 Runtime ile de çalışır tabi VB6-5 Runtime larının yüklü olması gerekli.

İnceleyin, öneri ve eleştirilerinizi bekliyorum

ÞÝFRE

Çalışman için teşekkürler, görüş ve önerilerimiz için dosyayı tam incelememiz gerekiyor fakat birçok arkadaşın yaptıgı gibi VBA 'yı şifresini kaldırman gerekmezmi? İnceleyip görüş ve önerilerimizi belirtmemiz için..Yine de sağol.kolay gelsin

GÃ?STERMIÞ OLDUÐUNUZ İLGİYE TEÞEKKÜRLER AMA BEN Access 2000 SÜRÜMÜ KURULU VB6-5 Runtime YÜKLÜ DEÐİL BUNU NERDEN INDIREBILIRIM GÃ?NDERMIÞ OLDUÐUNUZ CALIÞMAYI ACAMIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRİM.

dostum programı biraz inceledim
genel olarak fena değil
biraz daha kullanışlı olabilirdi
ayrıca hesaplarda hata veriyor
galiba biraz daha çalışman gerekecek
kolay gelsin

Hakketten Bende dosyayı göremiyorum dosya kaldırıldımı ? Şayet öyle ise konuda kaldırılsın dikkat çekiyo hoş olmuyor iyi çalışmalar

Sayın rıfatköse,

Maalesef geçen sene Ağustos ayında forumun başına bir kaza geldi. Taşınırken bir kısım dosyalar kayboldu. En büyük zararıda Access bölümü gördü. Kaybımız %95 vardı. Her nekadar uyarı yazılmasını istedikse de maalesef bu gerçekleşmedi.

sayın hüsün,
dosyayı kaldırdın mı?
bizler malesef dosyayı göremiyoruz.
teşekkür ederiz.

sevgili arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim. dosyayı ben kaldırmadım sayın modalı kardeşimiz sebebini zaten açıklamış, yaklaşık 1-1,5 yıl önce (acmilik zamanımda) yaptığım bir çalışmaydı yedeklerimin arasında bulabilirsem yine ekleyeceğim.

sayın hüsün,
bulabilirsen ve de koyarsan sevinirim.
teşekkür ederim.

sayın hüsün,
arşivini inceleme fırsatı bulabildin mi?
saygılar

Sn.hüsün'ün programı bu herhalde.

VBA şifre koyulmuş o yüzden kendime göre uyarlayıp kulanamadım.

Sayın nafis,
çok teşekkür ederim.
sayın hüsün sizden ricam vba şifresi
saygılar

Eğer uygulama sahibi izin verirse uygulamayı şifresiz koyabilirim ya da şifresini..

sayın babe05,
zaten yukarıda sayın hüsün eğer bulabilirsem koyacağım demişti.
mümkünse koyarsanız sevinirim.
çok teşekkür ederim.

Peki, şifresiz olarak koyuyorum.. Umarım sorun çıkmaz..

Geri