bu örneğinize göre şöyle bir deneme yaptım, örnek: masaüstünde 1.xls , 2.xls ve 3.xls adında 3 adet çalışma kitabı açtım, 1.xls çalışma kitabının a1 hücresini kopyala 2.xls çalışma kitabının a1 hücresine özel yapıştır/bağ yapıştır yaptım ve 3.xls çalışma kitabının a1 hücresinede aynı şekilde 2.xls a1 hücresindeki değeri özel/yapıştır komutu ile yapıştırdım, bu 3 adet çalışma kitabı açıkkıen 1.xls çalışma kitabında iken, dosya/çalışma alanını kaydet komutunu kullandım, dosya adına ortak.xlw ismini verdim daha sonra tümünü kapatıp sadece ortak.xlw dosyasını açtığımda otomatik olarak 1.xls 2.xls ve 3.xls çalışma kitapları açıldığı için 1.xls çalışma kitabında yaptığım değişiklik diğer çalışma kitaplarına aynı anda yansıdı örnek dosyalar dosya ekindedir.teşekkürler ama olmadı ya. 2 sayfayı acıp kapatmadan veri 3 sayfaya güncel olarak geçmiyor. çok basit deneye bilirsiniz ayrı 3 tane dosya acın. 1. sayfadaki hücreyi 2 . sayfaya bağlayın, 2 sayfayıdaki aynı hücreyi 3 sayfaya bağlayın. 1 sayfadaki hücreye veri gidiğiniz zaman 2. sayfayı acıp kapamadan 3 sayfada gorunmuyor değişiklik.
Ekli dosyalar
-
4.6 KB Görüntüleme: 14