Bordro Programı

Kıskandım. İşçi Maaş Bordro Programı niye yok? Bu konuda çalışanlar varsa ve paylaşırlarsa çok memnun olurum.

X

xxrt

Misafir
İşçi Maaş Bordro Programı niye yok?
Her Ã?zel ve Resmi işyerinde İşçi Maaş proğramları,sosyal yardımlar veya diğer Sözleşme kriteleri açısında farklılık göstermketedir.Asgari ücretli maaş proğramı hariç bu böyledir.
Mesela bizim işyerinde İşçi Primleri var.Buna bağlı olarak SSK MAtrahları değişmektedir.Ve zincieleme birçok kesinti ve kazanç var.
Bordro programı Excel(Yeni Başlayanlar) bölümünde yayınlandı.
Foruma böyle bir çalışma kazandırdığınız için ayrıca teşekkürler.

osan003,
Forma yeni üye oldum bende 15 yıldır mutemetlik yapıyorum bir okulda maaş programınızı banada gönderebilirmisiniz teşekkür ederim.
izmirdeyim ve burda bilsa kullanılıyor bıktım bu programdan hiç birşeyi dogru dürüst yapmıyor

aligunes

Altın Üye
Excel Vers. ve Dili
Ofis 2016 TR 32 Bit
Altın Üyelik Bitiş Tarihi
09-06-2025
işçi maaş proğramı oisteyen arkadaşlar işçi kamu işçisimi sektör mü açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırım

selamlar

osan003' Alıntı:
Selam
Elimde bir kaçyıldır çalıştığım excelde yapılmış bir maaş bordrosu var bordro, konusunda 25 yıllık bir geçmişim var,yaptığım bordro çeşitli okul ve kurumlarca halen kullanılmakta , kendi kurumumda da kullanmaktayım şimdiye kadar bir sorun çıkmadı, ayrıca YTL ve kuruş sorunları da halledilmiş durumda fakat bordro dasyasını bir türlü gönderemiyorum,nasıl göndereceğim konusunda yardımcı olursanız göndermeye çalışacağım iyi günler

Selamlar. Ben Kayseri de Malmüdürlüğünde muhasebe servisinde memurum. Bahsettiğiniz bordro programının işime çok yarayacağını düşünüyorum. mail adresime gönderebilmeniz mümkün olur mu acaba?
(.xls dosyası olarak sıkıştırmadan- zira .xls haricindeki dosyaları açamıyorum)

Teşekkür ve saygılarımla
Yakup YILMAZ
yyilmaz7@muhasebat.gov.tr

Excel Vers. ve Dili
xp
Merhaba Arkadaslar

SSK'ya tabi çalışanlar için hazırlanmış basit bir bordro programı
hazırlamıştım. Çalıştığım yerde Netsis kullanılıyor. Bu güne kadar
yaptığım excel dosyası Netsisle birebir hesaplıyor.
Ã?nemli olan yılbaşlarında dilim ve kesintileri güncellemek.
Bunuda yazmış olduğum makro(fonksiyon) üzerinden kolayca yapabilirsiniz.
Programı isteyen kendine göre geliştirebilir. Vergi dilimlerini
doğru hesaplıyor.

İki üç hafta geceler boyunca çalışıp hazırladığım
brütten nete, netten brüte hesaplama yapan fonksiyonları
isteyenlere verebilirim.

BORDRO

Kaynaşlı (Düzce)Atatürk ilköğretim Okulu'nda müdür yardımcısıyım.. Excelle uğraşan arkadaşların örnek çalışmalarından yararlanarak geliştirmiş olduğum birbordor programım var. Okulda kullanıyorum. Yeni ilaveler yapıyorum. Mükemmel sayılmaz ama, işimi görüyor. Excelde yeni çalışıyorum. Ana sayfada makro kullanmak istedim, bazı hatalar çıktı. Makroların düzenlenmesinde bana yardımcı olursanız memnun olurum. Bazı arkadaşlar çalışmalarını parayla satıyorlar. saygım var. Ben yara istemiyorum. Çünkü ben de başka arkadaşların çalışmalarından yararlandım. Tek isteğim bu programı ticari amaçla kullanmamanız ve başka sitelere vermemeniz. Dosya boyutu geniş olduğu için ataçlayamadım. Programı akyazı61'e gönderiyorum. Kendisini tanımıyorum. Bir eğitimci olarak bilgiyi paylaşmayı seviyorum. Bilgi paylaşıldıkça büyür. Umarım arkadaşlar bu programı daha da geliştirmeme yardımcı olurlar. ak.besel@mynet.com-akbesel@hotmail.com