Bordro Programı

ARKADAÞLAR BUGÜN BENİM ADLS BAÐLANTIMDA BİR SORUN OLDU. PROGRAMI İSTEYEN ARKADAÞLARA YARIN GÃ?NDERMEYE ÇALIÞACAÐIM.

İSTEYEN ARKADAÞLARA BORDRO PROGRAMINI GÃ?NDERDİM. SAYFALARI KÃ?PRÜ KURARAK ANAMENÜYE BAÐLADIM. DÜÐME OLARAK ATAMAK İSTEDİM AMA HATA MESAJI VERDİ. ANLAYAN ARKADAÞLARIN YARDIMI OLURSA TEÞEKKÜR EDERİM.

Sayın Gıyasettin; çalıştığınız özel sektörü ve kadro durumunuzu (sözleşmeli, geçici) bildirir misiniz?

Hakan ERDOST

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe (Ev)
Excel 2013 Türkçe (Okul)
osan003' Alıntı:
Selam
Elimde bir kaçyıldır çalıştığım excelde yapılmış bir maaş bordrosu var bordro, konusunda 25 yıllık bir geçmişim var,yaptığım bordro çeşitli okul ve kurumlarca halen kullanılmakta , kendi kurumumda da kullanmaktayım şimdiye kadar bir sorun çıkmadı, ayrıca YTL ve kuruş sorunları da halledilmiş durumda fakat bordro dasyasını bir türlü gönderemiyorum,nasıl göndereceğim konusunda yardımcı olursanız göndermeye çalışacağım iyi günler
Sayın osan003 öncelikle teşekkürlerr ancak 25 kişilik olması sorun yarattı.Kişi sayısının artırlımış olanı (mesela 100 kişiye kadar) varmı.Kodalrla oynamak istemiyorum.Zira yeniden yapmak gibi birşey.Þimdiden teşekkürler.Saygılar...

Hakan ERDOST

Destek Ekibi
Destek Ekibi
Excel Vers. ve Dili
Excel 2019 Türkçe (Ev)
Excel 2013 Türkçe (Okul)
Sayın osan003 daha önceki soruma yanıt gelmeyince sorunu mecburen kodlarla oynayarak kendim çözdüm.Ancak sorunlar hiç bitmez.Bu kez de sorun Maaş müktesebi ve Emekli Müktesebi farklı personeldeki Emakli kesenek farklarıının sorun yaratmış olması umarım yardımcı olrsunuz.Saygılar..

Sayın alikemal61'in bordrosunu inceledim,çok ayrıntı var,sağlıklı olarak çalıştırıp bir sonuç alamadım,Çok emek verilmiş,mümkünse anlaşılır şekilde basitleştirilirse işimize yarayacak.Selamlar

Excelde yazılmış hataların birçoğu giderilmiş,Maaş Bordrosu,Sözleşmeli Ã?ğretmen Bordrosu,Geçici Personel Bordrosu,MEB Hasta sevk belgesi,MEB izin belgesi,Sürekli görev yolluğu belgesi,Geçici görev yolluğu belgesi,ve Ücret onayı örneği işinize yarayabilir. Linki aşağıda
http://mustafasarikan.sitemynet.com/

Sayıh Hexdesimal şuandaki bordroda kadro derecesi ve müktesabi farklı personel sorunu da çözüldü,PER sayfasında müktesep D/K seçeneği eklendi.

sitenin yardımları ile yapmış olduğum ilköğretimlere hitap eden bir bordro programım var isteyene gönderebilirim.